Kedvezményezett neve: FUN HOUSE TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A vállalkozás székhelyének gazdálkodás fejlesztési célú ingatlanfelújítása

Szerződött támogatás összege: 13.979.401.- Ft

A támogatás mértéke: 70%

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-06708

Projekt befejezésének dátuma: 2023.05.31.

A projekt tartalma: 

A projekt keretében 3 támogatási célt kívánok megvalósítani:

1. Ingatlan renoválás, korszerűsítés megvalósítása. A teljes székhely, amely egy több mint 400 négyzetméter alapterületű ingatlan teljes hűtés-fűtés rendszerének korszerűsítését kívánom elvégezni. Emellett a világítás teljes felújításra szorul, mert a jelenlegi rendszer még nem energiatakarékos szempontok szerint került kiépítésre, valamint a vezetékek is régi alumínium vezetékek. A kábelezés teljes újrafektetése fog megtörténni a pályázat keretében továbbá az egész épületben a villamos energia berendezések energiatakarékosra cserélése fog megvalósulni.
Az ingatlanon nyílászárókat fogok cserélni, mind ablak, mind pedig ajtók tekintetében. Minderre azért van szükség, mert korszerűtlen, elavult az épület.

2. A tevékenységem keretében egyre több külterületi ingatlant tudok értékesíteni, ahol a földterületek kimérése komoly problémát okoz az új tulajdonosok számára, hiszen ezen ingatlanok tekintetében sokszor még csak a régi szokásjogot használták a kerítések lefektetésére, földterületek határainak megállapítására. Mindenképp szükséges egy korszerű gps-műhold alapú helymeghatározó, mely képes a földterület és ingatlanok helyrajzi számos határainak pontos meghatározására. Egy ilyen új eszköz beszerzését is meg kívánom valósítani a pályázat keretében.

3. A gazdaságfejlesztésnek elhagyhatatlan része a folyamatos fejlődés, nem csak eszközök, hanem elméleti tudás bővítése terén is. Szeretnék egy olyan képzést elvégezni, amely hozzásegít ahhoz, hogy a térségben egyre több külföldivel könnyedén megértessem magam és a náluk felmerülő üzleti igényt is le tudjam kezelni, mert hiszem, hogy soha nem lehet eleget tanulni annak érdekében, hogy még sikeresebb és szélesebb látókörűekké váljunk.


BEZÁR