Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /home/funhouse2/domains/tanyak.hu/public_html/components/com_realestatemanager/helpers/route.php on line 189
Tanyák.hu - Eladó tanyák Magyarországon!Tanya | ID-383H
ID-383H (Szabadszállás)
Szabadszállás.
Értékesítés
Aktív
ID-383H (Szabadszállás)
Státusz: Aktív
Ingatlan típusa: Tanya
Property ID: 383
Hirdetés típusa: Értékesítés
Szobák száma: 3
Fürdőszoba: 1
Hálószoba: 1
Garázs: 1
Telek: 32000 Ar
Épület: 140 m2

Bács-Kiskun megyében, Szabadszállás külterületén, 6 km-re Szabadszállástól (Kecskeméttől 30 km-re) eladó egy 3,2 hektáros, vadhálóval bekerített területen elhelyezkedő 2 lakóházból és több épületből álló családi birtok, három oldalról csodás erdővel körbeölelve.
Nagy lakóház tornáccal (140 m2): 1901-ben épült a ház kicsi része (1 szoba), a többi, több mint 100 m2 2004-ben lett újonnan hozzáépítve. A ház nádtetős, amely két éve lett felújítva, 4 szoba, fürdőszoba sarokkáddal, külön WC, előtér. A szobákban légkondícionáló, amellyel féláron fűthet H-tarifás villanyórával. Hő- és hangszigetelő fa nyílászárók, 3 cserépkályha (5 hónapja lettek újra átrakva), új kémények, 50 cm-es vályogfalak. A konyha-étkező-nappali 54 m2-es, fa födémmel, amely szigetelve van. Rusztikus konyhabútor, beépített gépekkel (mosógép, mosogatógép, villanytűzhely) szükség esetén maradnak. A konyha járólapos, a szobák szalagparkettásak. Mindenütt látszó gerendákkal. Az udvarban nádfedeles nyári konyha, két tárolóval, valamint egy gémeskút. Istálló lovaknak, melyet tárolónak is lehet használni, valamint egy póni istálló karámmal. A ház mellett egy 60 m2-es közösségi épület cseréptetővel, amely 6 éve épült. A területen egy kb. 2000 m2-es akácliget. 3 beállós garázs. A ház vízellátását hydrofor adja, valamint két fúrt kút van az udvarban. A területen 33 sárgabarckfa, valamint egy hatalmas körtefa.
Kis lakóház (50 m2): 2 szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel. A ház 1 éve lett felújítva, a teljes tető lecserélve, a fürdőszoba is új. Szigetelt nyílászárók, cserépkályha. A szobákban szalagparketta van. A ház előtt egy verem található. Az udvarban egy fa borítású, 1 éve felújított közösségi helyiség, két tárolóval, új tetővel, valamint egy állattartásra alkalmas ugyancsak felújított ól. A ház mögött 300 tő levendulás, tavaly lett ültetve, már virágzik. Mellette 1 éves gyümölcsfák. A ház mögött kb. 2 hektáros, akár gazdálkodásra, ló vagy más háziállat tartására is alkalmas terület van.

Features

Magyar:
cserépkályhaelőszobaerdős környezetétkezőföldterületfürdőszobagarázsmelléképülettárolóvillany (220V)villany (380V)víz

No reviews for house

Please past text to modal